top of page

StarckGate Innovatie Technologie

De poort tot de volgende generatie innovatieve technologie!

“We dagen je uit om groter te dromen dan ooit tevoren en we openen samen de Poort naar innovatie en optimalisatie door partnerschappen op te zetten in alle innovatieve fasen, van onderzoek, fabricage tot commercialisering en ecologische principes toe te passen op economische vooruitgang”.

"Bij StarckGate gaat het erom een verandering in onderzoek en ontwikkeling teweeg te brengen door een poort te creëren die alle academische geesten omvat om verwachtingen te overtreffen en tegelijkertijd zeer gevoelig is voor milieubehoud en duurzaamheid, wat de wens van StarckGates naar voren brengt als het gaat om mensen te inspireren om beter te leven".

Wat we doen

 

Bij StarckGate verbeteren we de huidige technologieën die door een organisatie worden aangeboden of ontwikkelen we innovaties die de positie van de organisatie op de markt versterken.

 

We vernieuwen nieuwe industrieën met nieuwe technologie en materialen. (hen ook helpen met subsidies)

 

We sluiten partnerschappen in alle innovatieve fasen, van fundamenteel onderzoek tot commercialisering en het toepassen van ecologische principes op economische vooruitgang.

 

We creëren gesloten Eco-systemen en de nieuwste technieken, schone energiemethoden om schone en duurzame ecologische industrieën te creëren.

 

We ontwikkelen en fabriceren nieuwe innovatieve in-house producten die nieuw zijn voor de wereld en distribueren en verkopen ze op een wereldwijde schaal.

 

 

StarckGate bemiddelt ook Knowledge Transfer Partnerships: KTP

  • stelt een bedrijf in staat om nieuwe vaardigheden en het nieuwste academische denken te brengen om een ​​specifiek, strategisch innovatieproject te realiseren

  • duurt tussen de 12 en 36 maanden, afhankelijk van wat het project is en de behoeften van het bedrijf

  • kan een periode omvatten waarin de onderzoeker zich in de faciliteiten van het bedrijf bevindt

Innovatief Technologisch Nieuws

StarckGate Innovative Technology

Ketelstraat 9A , 3560 Lummen, Limburg, Belgie

TEL (0032) 470727185

email ons op : info@starkgate.com

About & Subscribe
bottom of page